Stenske nalepke za najmlajše

 

Si želite da bo vašemu otroku v svoji sobici kar se da nadvse prijetno. Potem morate v njegovo sobo vključiti tudi stenske nalepke. Stenske nalepke prostoru priredijo osebno noto. Predstavljajo lepo, enostavno, ustvarjalno dekoracijsko rešitev, ki naredijo vaše stene popestrijo in jih naredijo zabavne. Nalepke lahko lepimo tudi na ostale predmete v otroški sobi, kot so okna, steklene površine, vrata, ogledala, in celo na pohištvo. Na trgu so stenske nalepke najrazličnejših oblik in barv, tako da boste gotovo našli tisto, ki vam bo ustrezala. Izdelane so iz kvalitetne PVC folije, ki jo odlikuje dolga življenjska doba in visoka kvaliteta. Na ta način lahko soba za vašega malčka res postane čarobna.

 

Izberete pa lahko tudi posebne PIŠI-BRIŠI stenske nalepke za na steno in na njih pišete s kredo in jih poljubno poslikate. Nanje lahko otrok riše in se umetniško izraža. S temi nalepkami boste preprečili pogost pojav, ko malček popiše golo steno, katero morate znova in znova prepleskati. Ko pa je PIŠI-BRIŠI stenska nalepka v celoti popisana, jo preprosto pobrišete z gobo in že lahko začnete znova barvati in pisati.

 

 Omeniti moramo tudi posebne stenske nalepke Peridea, ki jih lahko najmlajši prestavljajo po prostoru oziroma po raznih površinah. Te nalepke so izdelane iz blaga, zato zdržijo zelo veliko premikov.